Australian Barbecue | Østerbro 35A, 9000 Aalborg

70 10 70 17

Sølvbryllupper

Et sølvbryllup er en bedrift for ethvert ægteskab; I har støttet hinanden gennem 25 år, og har gennemgået både udfordringer og glæder sammen. Dette lægger naturligvis op til en fejring, hvor I kan dele jeres minder med familie og venner omkring jer. Sådan en fejring kræver god mad, hvor Australian Barbecue har et stort udvalg af menuer til både store og små selskaber.

 

Den bedste menu til jeres fest

En fejring af jeres sølvbryllup skal selvfølgelig foregå helt efter jeres smag.

Hvad enten I er til det klassiske sølvbryllup med både æresport, morgensang, morgenbord, musik og fest, eller I er til et mere afslappet arrangement med de nærmeste omkring jer, har vi menuer der passer til det hele. Når man skal finde den bedste menu til en vigtig begivenhed, er det nemlig altid rart, at der findes et varieret udvalg. Hvis I vælger Australian Barbecue, vil der være mange slags menuer at vælge imellem, med en masse særlige smagsoplevelser. Vores menuer kan tilpasses jeres ønsker og behov, idet vi både tilbyder til- og fravalg af retter. Vælg for eksempel en Catering Buffet med tre retter for en formel og klassisk aften, eller vælg i stedet en menu med kun hovedret og dessert. Vi tilbyder desuden en forretsmenu under Mix ‘n’ Buffet, som er velegnet til den kortvarige reception. Skal der festes hele natten igennem, kan I tilvælge en natmadsbuffet under Mix ‘n’ Buffet, så jeres gæster ikke går sultne hjem, på trods af at det bliver sent. Vi tilbyder mange måder at fejre sølvbryllup på, med menuer der passer til alle slags mennesker. Kontakt os for spørgsmål til menuerne eller andet vi kan vejlede eller rådgive jer om.

 

En udsøgt middag kan godt være praktisk og økonomisk

Hvis du gerne vil servere en velsmagende og nem middag for dine gæster, er der adskillige grunde til at vælge Australian Barbecue. Vores eksotiske menuer vil helt sikkert begejstre dine gæster, og give dem en ny, spændende madoplevelse. Samtidig slipper du for den større planlægning og den stressende tilberedning i køkkenet. Vi sørger for en vejledende service og gode priser inden for alle vores menuer; en stor fejring behøver nemlig ikke at gå på kompromis med pengepungen. Vælg derfor Australian Barbecue for praktiske og lækre menuer, tilberedt fra bunden af velduftende, friske råvarer der sikrer en høj kvalitet. Et af vores krav er nemlig, at du og dine gæster skal have den bedst mulige smagsoplevelse til så vigtig en milepæl som et sølvbryllup.

 

Tillidsfuld leverance og service tilpasset jer

En af de trygge fordele ved at bestille maden til jeres sølvbryllup hos Australian Barbecue er, at maden kan blive leveret direkte til jeres lokation. Vi tilbyder en professionel levering lige til døren, så I blot skal servere maden for jeres gæster. Vi står altid klar til at rådgive og orientere jer om valg af den perfekte menu, hvis der skulle opstå tvivl om, hvilken der ville passe bedst til jeres sølvbryllup. Vi tilbyder både online og telefonisk bestilling, alt efter hvad I ønsker. Vi er beærede over at få lov til at stå for maden til jeres sølvbryllup. 

Må vi kontakte dig når vi har nyt omkring menuer til søvlbryllup?

Udfyld din mail adresse og vi sender dig en mail når vi har nyt.

 

❌Kære kunder❌For at fokusere yderligere på vores Social Dining og Catering har vi besluttet at lukke ned for vores Take Away.

Det er nu kun muligt at bestille Social Dining og Catering, men vi lover til gengæld, at der kommer til at ske en masse.

Der vil løbende komme nye tilbud og lækre produkter. Så hold øje med vores facebookside og hjemmesiden

Ret cookie-samtykke